Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Kuluttajain autotarvikeliikkeen kassa kävelee töihin Tennispalatsiin, kuvattu Urho Kekkosen kadun ja Fredrikinkadun kulmauksessa (Fredrikinkatu 63 a)

sisällön kuvaus: Kuluttajain autotarvikeliikkeen kassa kävelee töihin Tennispalatsiin, kuvattu Urho Kekkosen kadun ja Fredrikinkadun kulmauksessa (Fredrikinkatu 63 a). Taustalla vasemmalta: Urho Kekkosen katu 8 . - Fredrikinkatu 63, Malminkatu 16. - Malminrinne 3,

Malminkatu 18. - Malminrinne 2, Malminrinne 6.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kuluttajain autotarvikeliikkeen kassa kävelee töihin Tennispalatsiin, kuvattu Urho Kekkosen kadun ja Fredrikinkadun kulmauksessa (Fredrikinkatu 63 a)

Tallennettuna: