Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

juliste; Hermanni-Vallila Seuran puheenjohtaja, kotiseutuneuvos Klaus Varvikko 80 v.

sisällön kuvaus: Teema: Ohjelmalliset syntymäpäivät, Hermanni-Vallila Seura järjestää vastaanoton Klaus Varvikon 80-vuotispäiville.

Tilaisuuden tapahtumapaikka: Vallilan ala-asteen koulu, Hämeentie 80, hyvällä säällä koulun pihamaalla ja sateen sattuessa koulun sisällä.

Tilaisuuden juontajat: Maija-Leena Soinne, Kari Varvikko ja Mauri Laaksonen

Esiintyjät: Marjatta Leppänen, Annikki Tähti, Anna-Liisa Väkeväinen, Reijo Frank, Eino Grön, Kalle Juurela, Reino Markkula, Eero Sinikannel, Lasse Kuusela, Reijo Kallio, Kari Lindqvist, Olavi Peltonen, Yrjö Luukonen, Reijo Lehtovirta, Tapani Ikonen,

Jari Lappalainen ja Anneli Saaristo

Vapaa pääsy ja kahvitarjoilu

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

juliste; Hermanni-Vallila Seuran puheenjohtaja, kotiseutuneuvos Klaus Varvikko 80 v.

Tallennettuna:
sulje

Vaikuta Finnan kehittämiseen ja vastaa kyselyyn!

Vastaajien kesken arvotaan 10 kpl Museokortteja.

Avaa kysely

Ei kiitos