Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

juliste, Port Arthurin pommitus; Port Arthur Venäjän - Japanin sota.

sisällön kuvaus: Kaupunginmuseoon päätynyt juliste on komea kromolitografia, jonka tekijä on M.T. Solovjev. Siinä on dramaattisia kuvia tulta syöksevistä tykeistä ja tuhoutuvista sotalaivoista. Port Arthurin edustalla tuhoutui Venäjän Tyynenmeren laivasto.

Keskellä

julistetta on amiraali Jevgeni Aleksejevin muotokuva. Hän johti Port Arthurin puolustusta Japanin laivaston komentajaa amiraali Togoa vastaan. Julisteen toinen muotokuva esittää Venäjän Mantsurian joukkojen komentajaa, kenraali Aleksei

Kuropatkinia.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

juliste, Port Arthurin pommitus; Port Arthur Venäjän - Japanin sota.

Tallennettuna: