Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Linnun pesä valmistumassa olleen Kulosaaren kirkon kuoriseinässä sen muurausvaiheessa

sisällön kuvaus: Linnun pesä valmistumassa olleen Kulosaaren kirkon kuoriseinässä sen muurausvaiheessa. Muuraustyöt pysäytettiin tältä kohdalta kunnes linnunpojat olivat lentäneet pesästä. Tiilestä ja betonista rakennettu, arkkitehti Bertel Jungin suunnittelema

kirkko

vihittiin 1.12.1935. Se sijaitsee

Vapaamuurarinvuorella, Kulosaarentie (= Kulosaarentie 40).

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Linnun pesä valmistumassa olleen Kulosaaren kirkon kuoriseinässä sen muurausvaiheessa

Tallennettuna: