Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

muistoraha; Georg Adolf Strömberg

fyysinen kuvaus: Etusivu: GEORG STRÖMBERG 1823-1906, rintakuva. Takasivu: INGENIO ET LABORE

VIAE ILLUSTRANTUR. Pilvien yltä paistava aurinko, jonka säteitä pitkin siivekkäällä pyörällä rautateiden hengetär, soihtu vas. ja runsaudensarvi oik. kädessään, liitelee kohti

maapalloa, jossa Suomen karttakuva. Alla kaksi laakerinoksaa ja niitä yhdistävässä nauhassa vuosiluvut 1862 1903. Etusivu: J. Munsterhjelm. Takasivu: J. Munsterhjelm, OERTEL BERLIN. Reunakirjoitus: SUOMEN RAUTATIELÄISET LYÖTTIVÄT 1923 PRÄGLAD AV

JÄRNVÄGSMAN I FINLAND.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

muistoraha; Georg Adolf Strömberg

Tallennettuna: