Haku

merkki; rintanappi; Telex rintanapit myyntipahvissa kiinnitettyinä

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

merkki; rintanappi; Telex rintanapit myyntipahvissa kiinnitettyinä

fyysinen kuvaus: Viisi muovista tähdenmallista Telex rintanappia kiinnitettynä pahviseen alustaan. Rintanapit ovat valkoiset joissa jokaisessa lukee kahdessa teksti Kentucky, muissa Texas City, North Dakota ja Kansas City. Pahvisesa alustassa on nuoren pojan

(sheriffin)

kuva ja pahvin toisella puolella teksti: "Näyteikkunaan Nämä hohtavat pimeässä".

Tallennettuna: