Haku

soittorasia; Polyphon; polyfoni

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

soittorasia; Polyphon; polyfoni

fyysinen kuvaus: Erillisen pöydän päällä pidettävä laatikko, jossa soittorasia. Laatikko / lipas matalajalkainen (sorvatut) kannellinen, saranoitu pitkältä sivulta, jossa myös stopparit. Kannessa kukka-aiheinen intarsia (orvokkeja, kieloja, krysanteemi) ja sisäpuolella

painettu kuva, jossa musisoivia, tanssivia, leikkiviä amoriineja / puttoja. Sisällä soittokoneisto, lävistetty soittolevy ja kampi.

Pöytä koivua, korkeajalkainen (sorvatut), jossa kaappi levyjä varten. Ovessa lukko ja hela.

Petsattu laatikon kanssa saman sävyiseksi.

Tallennettuna: