Haku

Valokuva on otettu Albertinkadun ja Iso-Robertinkadun kulmatalon sisäpihalla Punavuoressa

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Valokuva on otettu Albertinkadun ja Iso-Robertinkadun kulmatalon sisäpihalla Punavuoressa

sisällön kuvaus: Valokuva on otettu Albertinkadun ja Iso-Robertinkadun kulmatalon sisäpihalla Punavuoressa. Kaksi naista istuu kuvassa keskellä kaiteella. On kevättalvi, sulavaa lunta näkyy vielä valokuvan alareunassa ja vasemmassa nurkassa. Taustalla näkyy

valkoinen

asuinkerrostalon seinä ikkunarivistöineen. Naisten oikealla puolella mattoteline ja vasemmalla puolella taustalla ulkoseinässä kerrostasanteita ja niiden välisiä portaita.

Tallennettuna: