Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Näkymä Helsingin yliopiston juhlasaliin

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Helsingin yliopiston juhlasaliin

sisällön kuvaus: Näkymä Helsingin yliopiston juhlasaliin. Alhaalla näkyvät salin istuimet, joiden selkänojiin on kiinnitetty paikkanumeroa ilmaisevat laput. Niiden taustalla kohoavat korinttilaispylväät. Oikealla parvikerroksen korkeudella näkyy kahden pylvään

välissä

osa Eero Järnefeltin maalausta "Aurora-seura", joka valmistui vuonna 1916. Maalauksen nimi on maalattu seinämaalauksen kokonaan näkyvän osan alle pylväiden väliin. Kupolikatossa näkyy neljä kattovalaisinta.

Tallennettuna: