Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Graffititaiteilijat työssään Kalasatamassa Suvilahden alueella sen eteläisessä osassa

sisällön kuvaus: Graffititaiteilijat työssään Kalasatamassa Suvilahden alueella sen eteläisessä osassa. Graffiteja maalataan seinään, jossa vanhat graffitit on puoliksi peitetty harmaan värikerroksen alle ja jolle nuoret miehet tekevät uusia graffiteja. Oikealla

rykelmä

reppuja ja kasseja. Harmaan vallin takaa kohoavat Kalasataman rakennuskohteen nostokurjet. Vasemmalla taustalla Lautatarhankatu 12., ja puiden takaa pilkottaa hieman Kalasataman metroasemaa.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Graffititaiteilijat työssään Kalasatamassa Suvilahden alueella sen eteläisessä osassa

Tallennettuna: