Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Stenbäckinkadun ja Mannerheimintien risteys

sisällön kuvaus: Stenbäckinkadun ja Mannerheimintien risteys. Taustalla Gulf-huoltoasema ja Reijolankatu.

Vasemmalla Stenbäckinkadun varteen pysäköidyt henkilöautot etualalta taakse lukien:

Opel Rekord, Fiat 600, Austin A40 Farina, Volkswagen, Volkswagen, Citroën 2CV.

Oikealla puolella pysäköidyt henkilöautot etualalta taaksepäin lukien:

Volkswagen 1500, Austin/Morris Mini, Moskvitš, Mercedes-Benz, Volvo Duett.

Taka-alalla Ford Taunus 17M -farmariauto on kääntymässä Reijolankadulle. Sen takana näkyy Reijolankadulta Mannerheimintielle kääntyvä Citroën ID/DS 19 -henkilöauto.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Stenbäckinkadun ja Mannerheimintien risteys

Tallennettuna: