Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

muistoraha; J.A. Sandels

fyysinen kuvaus: Etusivu: rintakuva edestä; korkeakauluksinen univormu, epoletit, kaulassa Miekkaritarikunnan suurristin ritarimerkki ja sen komentajaristi, rinnassa Serafim-ritarik. tähti ja suurristin ritarin miekka, olkanauha. Takasivu: kalliolla, auringonhohtoisen

meren rannalla kolmen alastoman, kypäräpäisen, pasuunaa puhaltavan nuorukaisen ryhmä, ylempänä kotka. Leikkeessä: Tacksamhet Af Det Land Han Värnat Med Sitt Svärd, Num.F. i F.- MCXXI, J. Munsterhjelm.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

muistoraha; J.A. Sandels

Tallennettuna: