Haku

vaunut; lastenvaunut

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

vaunut; lastenvaunut

fyysinen kuvaus: Ruskeat nelipyöräiset vaunut. Kopan sisäpuoli ruskeaa pegamoidia, ulkopuoli ruskeaksi maalattu, koristeena kapea kultaraita. Kopan pohjalla syvennys ja syvennyksen peittävä pegamoidi. Nahkainen turvavyö. Selkänoja säädettävä, pehmustettu. Kuomun

reunaa

kiertää hapsureunus. Renkaat ja jouset mustaksi maalattua rautaa. Kulmikkaan kaareva työntöaisa ja akselit pinnoitettua kirkasta metallia. Työntöaisassa valkoiset fajanssikahvat. Työntöaisan toinen pidike irronnut, korjattu rautalangalla.

Tallennettuna: