Haku

Rautatieasema kello 20

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Rautatieasema kello 20

sisällön kuvaus: Rautatieasema kello 20.30, presidentinvirasta eronnutta Kyösti Kalliota saatellaan kotimatkalle Nivalaan. Puolustusvoimien ylipäällikkö C. G. E. Mannerheim kättelee Kalliota, oikealla on rouva Kaisa Kallio kukkakimppu kädessään. Kyösti Kallion takaa

näkyy hänen seuraajakseen valitun Risto Rytin päälaki ja oikealla puolella rouva Gerda Ryti. Kyösti Kallio menehtyi hetkeä myöhemmin dramaattisesti asemalaiturilla sairauskohtaukseen.

Tallennettuna: