Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Rannan ulkoilureitti ja VR:n vanha junaliikenteen ohjauskeskus Töölönlahden itärannalla, Linnunlauluntie 17.

sisällön kuvaus: Kevyen liikenteen reitti kulkee Töölönlahden itäpuolella Linnunlaulun huvila-alueen halki. Etuoikealla näkyvät portaat alas huvilan pihaan. Ohjauskeskus valmistui vuonna 1974, mutta sen toiminnot ovat nykyään Pasilassa. Kuva on otettu junaradan varresta kohti eteläkaakkoa. Taustalla näkyy junia, Helsingin päärautatieasema ja kaupungin keskustaa.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Rannan ulkoilureitti ja VR:n vanha junaliikenteen ohjauskeskus Töölönlahden itärannalla, Linnunlauluntie 17.

Tallennettuna: