Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Näkymä Sompasaarenlaituria pitkin Nihdistä Kalasataman suuntaan.

sisällön kuvaus: Vasemmalla Sompasaarenaltaan jälkeen Kauppakeskus Redi ja sen takana Kalasataman tornitalot Lumo One, Majakka ja Loisto. Oikealla Nihdinkanavan takana asuinkerrostaloja Sompasaarenlaiturilla. Niiden edessä Nihdin puolella rakentamattomalla alueella rakennustyömaaparakkeja. Nihdin asuinalueen esirakentaminen aloitettiin heinäkuussa 2021. Ensimmäiset asuinrakennukset valmistuvat alueelle kevättalvella 2024.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Sompasaarenlaituria pitkin Nihdistä Kalasataman suuntaan.

Tallennettuna: