Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

muistoraha; Per Evind Svinhufvud

fyysinen kuvaus: Etusivu: P.E. SVINHUFVUD, rintakuva, kaaressa TÄYTTÄESSÄÄN KUUSIKYMMENTÄ V

UOTTA. Takasivu: SUOMEN ITSENÄISYYDEN JA LAIN PYHYYDEN PUOLESTA. Mieshenkilö istumassa, yläruumis paljaana, vasen käsi pitäen pystyssä olevaa kirjaa, jonka kannessa LAKI, oikea käsi vala-asennossa. Vasemmalla Suomen vaakuna kuusenhavujen ja

tammenlehväin ympäröimänä; vaakunan päällä miekka ja teräskypärä. Etusivu: Wikström 1921. Takasivun leikkeessä: ISÄNMAAN YSTÄVÄT LYÖTTIVÄT M

ITALIN VUONNA YHDEKSÄNTOISTASATAA YKSIKOLMATTA.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

muistoraha; Per Evind Svinhufvud

Tallennettuna: