Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Jonotusta konserttiin Nosturissa, Telakkakatu 8

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Jonotusta konserttiin Nosturissa, Telakkakatu 8

sisällön kuvaus: Jonotusta konserttiin Nosturissa, Telakkakatu 8. Keikalla oli eteläkorealainen tyttöbändi Dreamcatch. Sisäänkäynti on etäällä näkyvän satamarakennuksen keltaisen seinävaatteen alla. Paikka sai nimensä äärimmäisenä oikealla näkyvästä nosturista. Lunta

on

satanut kevyesti maahan. Nosturi toimi vuoden 2019 loppuun. Se tuli purkaa vuonna 2020. Taustalla keskeltä vasemmalle Hietalahdenranta 3, 5c.

Tallennettuna: