Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Viaporin (Suomenlinnan) pommitus 10.8.1855 Tähtitorninmäeltä nähtynä; grafiikka

sisällön kuvaus: Panoramamaisema Tähtitorninmäeltä Kaivopuiston yli ulottuen Santahaminasta Lauttasaareen kohti pommitettavaa Viaporia (Suomenlinnaa) Krimin sodan aikana, etualalla kallioilla ihmisiä katselemassa tapahtumaa. Välimaastossa Kaivopuiston

rakennuksia,

mm.

tuulimylly. Merellä

Suomenlinnaa

pommittavaa sotalaivastoa. Suomenlinnasta

kohoaa tumma savupilvi.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Viaporin (Suomenlinnan) pommitus 10.8.1855 Tähtitorninmäeltä nähtynä; grafiikka

Tallennettuna: