Haku

pullo; virvoitusjuomapullo; Omena Elo

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pullo; virvoitusjuomapullo; Omena Elo

fyysinen kuvaus: Vihreä ½ litran lasipullo. Leveä alaosa, kapea kaula. Muovinen patenttikorkki. Etiketti kertoo pullossa olleen Omena Elo -virvoitusjuomaa. Pullo vihreää lasia. Etiketin pohjaväri musta / sininen. Teksti valkoista, punaista, keltaista ja sinistä.

Pikkuteksti mustalla punaisten, keltaisten, vihreiden ja sinisten raitojen päällä. Keltainen Elannon logo. Halkaist

un omenan kuva sekä juomalasi, johon omenasta tippuu mehua. Valkoinen muovikorkki, jossa vihreä Elannon logo.

Tallennettuna: