Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

projektori; Tra-Janus Epidiaskop; epidiaskooppi

fyysinen kuvaus: Musta peltikuorinen episdiakooppi l. pintakuvanheitin ao. laitteella on mahdollista näyttää myös diakuvia (= episdiakooppi). Litteä jalusta, lyhyt jykevä jalka, jonka päässä lähes jalustan pituinen peltikotelo, laella sivulle taittuva kookas linssi.

Sivulla kytkin, jossa dia- tai episkooppivalinta. Sähkökäyttöinen, valonlähde eri valmistajan ja mahdollisesti myöhempi asennus.

Laitteella lisälaitteen avulla näyttää myös elokuvia. Episkooppiin voi lisälaitteena liittää mm. myös valonheittimen ja mikroskoopin.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

projektori; Tra-Janus Epidiaskop; epidiaskooppi

Tallennettuna:
sulje

Vaikuta Finnan kehittämiseen ja vastaa kyselyyn!

Vastaajien kesken arvotaan 10 kpl Museokortteja.

Avaa kysely

Ei kiitos