Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Sompasaaren kärjessä sijaitseva Sompasauna

sisällön kuvaus: Sompasaaren kärjessä sijaitseva Sompasauna. Sompasauna on kaikille avoin ja ilmainen yleinen sekasauna. Ensimmäinen Sompasauna pystytettiin jättömaa-alueelle vapaaehtoisvoimin alkukesästä 2011. Syksyllä 2013 perustettiin Sompasauna ry pyörittämään

saunatoimintaa. Nykyinen hirsinen saunarakennus on rakennettu vuonna 2015 voitetuilla Helsingin kulttuuriteko -pääpalkintorahoilla. Vasemmalla Luonnontieteellisen museon vuonna 2019 Sompasaunan aktiiveille lahjoittamat puiset Raffe ja Kira kirahvit.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Sompasaaren kärjessä sijaitseva Sompasauna

Tallennettuna: