Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

jetoni; Spårvägs & Omnibus Oy

fyysinen kuvaus: Arvopuoli: kuvattuna raitiovaunun etusilta (vihreä, valk. ja musta emalointi) sekä teksti HELSINGFORS ja numero 44. Taustana katukiveystä ja raiteet sekä katupylvään alaosa. Alareunassa 1909. Kääntöpuoli: Helsingin vaakuna, omistajan kaiverrettu

nimi,

monogrammi S. & O.A.B.i.H. Kiinnityslenkki. Rasia sini-harmaa, sisusta sinistä samettia, kansiosassa vaalea kangas, jossa teksti: Suomen Kultaseppä O.Y., siivekäs vasara, Finska Guldsmeds A.B.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

jetoni; Spårvägs & Omnibus Oy

Tallennettuna: