Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

piipunpesä

fyysinen kuvaus: Oranssihtava, merenvahasta valmistetty piipunpesä. Piipun kopan alaosa pyöreä, kopan yläosa kaventuu hieman täyttöaukkoa kohden, jonka päällä on metallinen kansi. Kannen päällä koristeena kukka-aiheinen kohokuva (hieman heiluva), kannen reunat

koristeltu riviin asetetulla pallo-kuvioinnilla ja koristeleikkauksilla. Sulkijakahvana kaareva metallista taivutettu suikale. Piipun varsi jatkuu kopasta lievästi yläviistoon metallista holkkia kohden. Metalliholkissa koristeuria ja pyöreä

metallinen

ripa. Sisältä ontto.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

piipunpesä

Tallennettuna: