Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Stenmanin Taidepalatsi, joka sijaitsi vuosina 1919-1927 osoitteessa Läntinen Heikinkatu 10 (nyk

sisällön kuvaus: Stenmanin Taidepalatsi, joka sijaitsi vuosina 1919-1927 osoitteessa Läntinen Heikinkatu 10 (nyk. Mannerheimintie 6).

Näyttelysalin seinillä ripustettuna useita Tyko Sallisen maalauksia: vasemmalla reunassa Kilpajuoksu (1917, Kansallisgalleria, inv. nro. A II 1424), Jytkyt (1918, Kansallisgalleria inv. nro. A IV 3053), Pekan Hilma (1914, Karl Hedmanin kokoelma,

Pohjanmaan Museo, Vaasa). Oikealla takaseinällä Hihhulit, (1918, Kansallisgalleria, inv. nro. A II 1522).

Sallisen töiden välissä suurikokoinen gobeliinikudos, tekijä tuntematon.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Stenmanin Taidepalatsi, joka sijaitsi vuosina 1919-1927 osoitteessa Läntinen Heikinkatu 10 (nyk

Tallennettuna: