Haku

Malmi Ylä-Malmi Malmin raitti Näkymä Malmin raitilta Kirkonkyläntien suuntaan

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Malmi Ylä-Malmi Malmin raitti Näkymä Malmin raitilta Kirkonkyläntien suuntaan

sisällön kuvaus: Malmi Ylä-Malmi Malmin raitti Näkymä Malmin raitilta Kirkonkyläntien suuntaan. Taustalla vasemmalla vaalea kolmikerroksinen puutalo, jossa kirjakauppa (myöhemmin vuoteen 2015 asti nuorisotalo), Malmin raitti 5 (nykyisin Malmin raitti 3). Oikealla

kolmikerroksinen tiilitalo Malmin

raitti 10, jossa

parturi-kampaamo sekä

Hildénin myymälä ja jonka edessä pysäköitynä Saab 95 -henkilöauto. Kadulla tulossa Simca 1000.

Tallennettuna: