Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Raitiovaunu linjalla M Munkkiniemen Puistotiellä

sisällön kuvaus: Raitiovaunu linjalla M Munkkiniemen Puistotiellä. Taustalla oikealla näkyvät rakennukset Munkkiniemen Puistotie 9, 11, 13, vasemmalla 6, 8b ja 14. Puistotiellä raitiovaunun takana näkyvät istutetut lehtipuut puistotien molemmin puolin. Etualalla

raitiovaunureitin raiteet haarautuvat. Vasemmalla näkyy osittain kuorma-auto, jonka lavalla on tukkipuuta. koristeelliset metalliset mastot raitiotiereitillä kannattelevat sähköjohtoa, josta raitiovaunu saa sähkövirran. Valokuva on otettu

kevättalvella.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Raitiovaunu linjalla M Munkkiniemen Puistotiellä

Tallennettuna: