Haku

SOK:n Helsingin tehtaat, arkkitehti Erkki Huttunen 1934 - 38, Sturenkatu 17-19, Vallila

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

SOK:n Helsingin tehtaat, arkkitehti Erkki Huttunen 1934 - 38, Sturenkatu 17-19, Vallila

sisällön kuvaus: SOK:n Helsingin tehtaat, arkkitehti Erkki Huttunen 1934 - 38, Sturenkatu 17-19, Vallila. Näkymä sisäpihalle lastauslaitureineen. Vasemmassa reunassa Talbot 1510 -henkilöauto. Taustalla oikealla näkyvät konttorirakennukset, Pääskylänkatu 12 (nykyään

Satamaradankatu 1) ja Fleminginkatu 36. Korttelin

poikki valmistui mittava uudisrakennus vuonna 1991.

Tallennettuna: