Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

radio; ASA 495 M; matkaradio

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

radio; ASA 495 M; matkaradio

fyysinen kuvaus: Pegamoidilla päällystetty suorakaiteen muotoinen radiokotelo. Etuosassa muovinen kaiutin ja asemataulukon kehys, jossa yläosassa vaaksuorassa ritilät. Alapuolella asemien säätötaulukko, jonka molemmilla puolilla säädin. Koneen oikealla sivulla

aaltovaihtokytkin. Kotelon päällä nahkainen kantokahva. Koneen takakannnen sisäpuolella tekstit: Matkavastaanotin 104 M verkko/ paristokäyttöinen, 127/ 220 V /Hehkuparisto 7,5 V Kehäantenni, Ano diparisto 80 V A80 Super. Matkavastaanotin 104

M.

Tallennettuna: