Haku

sytytin; savukkeensytytin; Rocky

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

sytytin; savukkeensytytin; Rocky

fyysinen kuvaus: Suorakaiteen muotoinen päältä kupera sytytin, ns. zippo-mallinen. Aukeaa yläosasta saranalla. Etu- ja takasivu ovat taustaväriltään mustia, muuten sytytin on metallinvärinen. Etusivulla suomalaisten yritysten nimiä.

Pakkaus on puna-valkoinen ja kannessa on kuva pukumiehestä, joka sytyttää savuketta sytyttimellä, josta nousee valtava liekki.

Tallennettuna: