Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

seteli; viisikymmentä markkaa

fyysinen kuvaus: Arvopuoli: 3 mm leveä aaltomainen kehys. Keskiaiheena täysin purjein purjehtiva laiva ympyrässä, jonka molemmilla puolilla lentäviä lokkeja rengasmuodossa, ylhäällä Suomen suuriruhtinaskunnan vaakuna. Teksti: SUOMEN PANKKI MAKSAA TÄSTÄ SETELISTÄ

VIISIKYMMENTÄ MARKKAA KULLASSA, FINLANDS BANK INLÖSER DENNA SEDEL MED FEMTIO MARK I GULD. Kääntöpuoli: keskiaiheena majakka vesiaaltojen muodostamassa ympyrässä; sisäpuolella rengas purjehtivia veneitä. Painettu sinisellä ja ruskealla

vaaleankeltaiselle

paperille. Setelin numero Litt A 1109938 ja Litt A 1109903.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

seteli; viisikymmentä markkaa

Tallennettuna: