Haku

kamera; Kodak Six-20 Hawk-Eye-Major 620, Näpsä; laatikkokamera ja kameralaukku

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kamera; Kodak Six-20 Hawk-Eye-Major 620, Näpsä; laatikkokamera ja kameralaukku

fyysinen kuvaus: Suorakaiteen muot., puinen laatikkokamera, päällyst.mustalla muovitetulla

kankaalla. Päällä ja sivulla etsimet. Etulevyn kesk. objektiivi ja päällä

2 linssiä. Sivulla laukaisin ja filminsiirtovipu. Laukku ruskeaa nahkaa. Objektiivi: SIX-20 HAWKEYE-MAJOR. USE 620 KODAK FILM. Messinkilaatassa NÄPSÄ. Sisällä Agfa-rullafilmi.

Tallennettuna: