Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

leikkikalu; hella / liesi, No 255

fyysinen kuvaus: Suorakaiteen muotoinen puuhellan mallinen leikkikalu. Pohja, kansi ja pitkät sivut vaneria. Lyhyet sivut, jotka muodostavat hellan jalat, laudasta. Kaksi tulipesää, joissa avattavat luukut. Luukut aukeavat kuminauhojen varassa. Tuhkaluukut

esitetty

maalaamalla. Kannessa kaksi keittolevyä, jotka maalattu renkaina. Kannen kolmelle sivulle naulattu kaiteet pyöreästä listasta. Kansi on irti toisesta reunasta ja naula, jolla kansi on kiinnitetty sivukappaleeseen, on halkaissut sivukappaleen.

Liesi

sininen, luukut maalattu hopealla. Kansi hopeanvärinen, keittolevyt

punaisella.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

leikkikalu; hella / liesi, No 255

Tallennettuna: