Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

rasia; suklaakonvehtirasia; Helsingin 400-vuotis-rasia

fyysinen kuvaus: Suorakaiteen muotoinen, irtokannellinen rasia. Reunat "sisäänvedetyt", Laatikon reunassa kullanvärinen piparkakkureunus, laatikossa valkoinen, kirjekuoren mallinen vahapaperipäällysteinen pehmuste, Hellaksen kultapaperinen sinetti.

Kannen ja pohjan reunat päällystetty rypistetyllä tinapaperilla. Kannen kohollaan olevassa keskiosassa mustavalkoinen valokuva Helsingin tuomiokirkosta. Laatikon yli viistosti vaalean sininen silkkinauha, jossa alakulmassa rusetti, yläkulmassa

Hellaksen

sydämenmuotoinen tarrasinetti.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rasia; suklaakonvehtirasia; Helsingin 400-vuotis-rasia

Tallennettuna: