Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

mainoskyltti; Fazer; mainospahvi, -ständi

fyysinen kuvaus: Pahvinen Fazerin mainos. Mainos voidaan ripustaa telineeseen; sitä varten aukot. Rumpuun voi kiinnittää lisäosan (nro XLIII-2825). Pahvi leikattu ääriviivoja myöten.

Kuvassa paraatin rumpalinainen (ylävartalo, ei jalkoja näkyvissä). Rumpu valko-sininen,

univormu sininen. Rumpupalikat oikeassa kädessä. Valkoiset hansikkaat, päässä

sininen hattu, jossa Fazerin kukkologo. Rummun päällä punainen "Fazer"-teksti.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

mainoskyltti; Fazer; mainospahvi, -ständi

Tallennettuna: