Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

puhelin; seinäpuhelin

fyysinen kuvaus: Puurunkoinen koppa, punaiseksi puleerattua koivua. Yläosan kansi vino, ruuvattu kansilevy valkoista keramiikkaa, jossa ruskeat 8-kulmaiset koristekentät ja tekstit. Keskellä pyöreä teräksinen ja messinkinen puhetorvi. Kopan alaosassa on peltikansi,

joka

kiinnitetään hakasilla. Kansi mustaksi maalattu, jossa koristeena ootratun kehyksen sisällä maalattu koristekuvio. Kannen sisällä on kaksi suurta paristoa: Hellesens Enke & LUdvigsen Oy, Galv. Elementtien laboratorio ja Tehdas Kööpenhamina STR,

sähkövoima n 1,5 volttia. Merkintä: Asetettu 15.12.26. Kopan oikealla sivulla vääntökampi ja vasemmalla

haarukka kuuloketta varten. Kuulokkeen osat bakeliittia ja messinkiä, johto kangaseristeinen.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

puhelin; seinäpuhelin

Tallennettuna: