Haku

pullo; Helsinki 2005 Spring Water; lähdevesipullo

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pullo; Helsinki 2005 Spring Water; lähdevesipullo

fyysinen kuvaus: Muovinen PET-palautuspullo, kirkasta muovia, korkki punaista muovia. Pullon yläosassa pystysuuntaiset matalat uurteet. Punasävyinen etiketti, jossa tekstit: Helsinki Sping Water 2005 / Global athletics Helsinki / IAAF World championships / August 6-14

2005 / Best

before - Bäst före - Parasta ennen 210506 / Polar Spring / 0,5 L / Packed by: Finnish Water Group Oy / Likimäki Springs Asikkala sekä kuva kisojen tähtimaskotista Findystä.

Tallennettuna: