Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Kaartintorpan ruokasalissakolme ihmistä ruokapöydän ääressä

sisällön kuvaus: Kaartintorpan ruokasalissakolme ihmistä ruokapöydän ääressä. Ateriointi näyttää päättyneen. Tumman puisen ja lakatun pöydän yläpuolella roikkuu lamppu, joka on kiedottu tiheäsilmäisen verkon sisään. Vasemmalla talon emäntä, oikealla talon isäntä.

Muut

henkilöt ovat taloon vieraisille tulleita ihmisiä. Oikealla seinällä näkyy koristelautanen. Valo tulee ikkunasta vasemmalta kuvan ulkopuolelta. Valokuva on otettu Kaartintorpassa, Saunalahdentie 2.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kaartintorpan ruokasalissakolme ihmistä ruokapöydän ääressä

Tallennettuna: