Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kaappi

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kaappi

fyysinen kuvaus: Suoralinjainen, yksiosainen 2-ovinen kaappi. 2-osaiset peiliovet, voimakkaasti taitteinen pääty, alaspäin levenevä jalusta /sokkeli. Rautainen avain kilpi, lukko puuttuu. Sisällä kolme hyllyä, ylin 23 cm, muut 32 cm syviä. Sisäpuolella lukottoman oven

kiinnittävä metallisalpa. Punaruskeaksi petsattu, maalattu. Ovien peileissä sinipunaiset kukkamaalaukset. Kyljissä veistetyt, koverakulmaiset peilit. Voimakkaan taitteinen pääty sekä jalusta uritetut, alkuaan maalattu valkoiseksi.

Tallennettuna: