Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Sörnäisten rantaa; maalaus

sisällön kuvaus: Sörnäisten rantaa Hanasaaren kohdalla. Etualalla vihreänä läikehtivää vettä ja punahiekkainen sinertäväkivinen ranta, jossa puuveneitä, niistä vasemmanpuoleiset kumollaan. Vihreän nurmikaistaleen takana matala punainen parakki, jonka yli näkyy

Sörnäisten rantatien rakennuksia ja ylinnä Lintulahdenkuja 4:ssä olleita teollisuusrakennuksia. Vasemmalla punavioletti tiilitalon pääty, keskellä kellanvihreän viljavaraston siilot korkean tiilipiipun takana ja oikealla vaalean sinivihreä

umpinainen

tasakattoinen rakennus. Sinistä taivasta pilkottaa kahdessa kohdassa likaiselta vaikuttavien ruskeanharmaiden pilvien lomasta.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Sörnäisten rantaa; maalaus

Tallennettuna:
sulje

Vaikuta Finnan kehittämiseen ja vastaa kyselyyn!

Vastaajien kesken arvotaan 10 kpl Museokortteja.

Avaa kysely

Ei kiitos