Haku

Hakaniemen kauppahallin dokumentointi

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Hakaniemen kauppahallin dokumentointi

sisällön kuvaus: Hakaniemen kauppahallin dokumentointi. Hämeentie 1a, Hakaniemen kauppahalli kuvattuna torin puolelta etelästä. Rakennuksen pääsuunnittelijoita ovat kaupunginarkkitehti Karl Hård af Segerstad ja

apulaiskaupunginarkkitehti

Einar Flinckenberg. Halli edustaa myöhäisjugendia, mutta siinä on myös modernistisia piirteitä.

Hallia alettiin

rakentaa 1912 ja se valmistui 1914. Torilla nupukiveys, taustalla Arenan talo.

Tallennettuna: