Haku

Finlandia-taloa peruskorjataan.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Finlandia-taloa peruskorjataan.

sisällön kuvaus: Finlandia-talo on kongressi- ja tapahtumakeskus Töölönlahden rannalla. Alvar Aalto suunnitteli rakennuksen vuonna 1962, ja se valmistui 1971. Finlandia-talon perusparannus on sen historian suurin. Lähes 50-vuotiaan rakennuksen talotekniikka on uusittu, ilmanvaihto, viemäri- ja sähkötyöt sekä esitystekniikka on uusittu kauttaaltaan. Julkisivukorjausten lisäksi rakennukseen on tehty tilamuutoksia, myös vaippa ja vesikatto on uusittu.

Tallennettuna: