Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Kaivinkone, pitkälle edennyt Piratin talon purkutyömaa ja Lauttasaaren läntinen metroasema.

sisällön kuvaus: Kaivinkone ja nostolava on ajettu Lauttasaaren läntisen metroaseman, Gyldénintie 2a, taakse Lahnalahdenpuiston puolelle. Piratin talon toimistokiinteistöstä, Gyldénintie 2, on jäljellä enää runko. Etualalla ja oikealla näkyy ruskan värittämä pensasaita ja puita. Rakennus on saanut nimensä siinä toimineen ravintola Bistro Piratin mukaan. Paikalle rakennetaan asuinkerrostalo Asunto Oy Helsingin Julius. Kuva on otettu kaakkoon kohti Tallbergin puistotietä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kaivinkone, pitkälle edennyt Piratin talon purkutyömaa ja Lauttasaaren läntinen metroasema.

Tallennettuna:
sulje

Vaikuta Finnan kehittämiseen ja vastaa kyselyyn!

Vastaajien kesken arvotaan 10 kpl Museokortteja.

Avaa kysely

Ei kiitos