Haku

arkku; Amerikan arkku; matka-arkku

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

arkku; Amerikan arkku; matka-arkku

fyysinen kuvaus: Suorasivuinen, tasakantinen iso arkku. Neliskulmainen lukkokilpi joko uusi tai siirretty. Vihreäksi maalattu raudoitus, maali kulunut. Profiloidut matalat jalat. Ruskeaksi ootrattu, sisältä valkoiseksi maalattu. Sisäkannessa teksti MA 1846 sekä

tähtiä

oranssilla maalilla. Kannen pitkät saranat maalattu myös sisäpuolelta samalla värillä.

Tallennettuna: