Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

avokelanauhuri; magnetofoni

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

avokelanauhuri; magnetofoni

fyysinen kuvaus: Kuori harmaata peltiä ja sinistä muovia. Kansi harmaata muovia. Vasemmalla sivustalla kantokahva. Edessä sivulla kaiuttimen säleikkö. Säätökytkimet tummaa muovia. Painokytkimet: Record, Tric, Phono, Start, Radio, Micro, Stop-kytkin,

äänenvoimakkuuden

säätökytkimet, kelojen nopeuden säätökytkimet. Paikat kahdelle kelalle. Numerolaskuri. Oikealla sivustalla viisi pistoketta: Micro, Radio, Diachron, kaiuttimen kuva ja 5 ohmi-symboli. Musta virtajohto.

Tallennettuna: