Haku

II Kerros: Korttelin sisustaa; maalaus

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

II Kerros: Korttelin sisustaa; maalaus

sisällön kuvaus: Näkymä Vironkatu 8:n toisesta kerroksesta pihalle. Edesssä vasemmalla asfalttitasanne sekä matala mustakattoinen piharakennus, jonka seinustalla paperinkeräyslaatikko. Oikealla nro 10:n punatiilisen, naapuriaan matalamman pihalta nousevan

rakennuksen

kulmaa. Sen yhdessä ikkunassa tyttö ja kissa, ullakon ikkunasyvennyksissä kyyhkysiä. Katon yläpuolella näkyy Suurkirkon risti. Takana vasemmalla Rauhankatu 11:n pihasiiven pääty ja pieni kaistale nro 13:n seinää.

Tallennettuna: