Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Rakennuspiirustus, Viides linja 1; Uutisrakennus- ja muutospiirustus tontille N:o 1, V-linjan varrella, korttelissa N:o 328, Helsingissä.

sisällön kuvaus: Uutisrakennuksen ja vanhemman osan asema tontilla. Mittakaavassa 1:500. Uutisrakennuksen kaksi leikkausta mittakaavassa 1:100.

Paperilla viisi leimaa allekirjoituksineen. Niistä ilmenee, että rakennusjärjestyksen 61, 68 ja 69 pykkälissä määrätyt tarkastukset sekä kivijalan tarkastus on suoritettu ja työ hyväksytty.

Paperi sidottu yhteen piirrosten N:o XXII: :1-3, 5,6 kanssa narulla, josta riippuu Uudenmaanläänin pahvinen vaakunasinetti.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Rakennuspiirustus, Viides linja 1; Uutisrakennus- ja muutospiirustus tontille N:o 1, V-linjan varrella, korttelissa N:o 328, Helsingissä.

Tallennettuna: