Information om byggnader saknas tillfälligt i Helsingfors stadsmuseums Finna-tjänst på grund av systemändring. Vi beklagar besväret.

Sökning

puhelin; Model BC 2050; pöytäpuhelin

fyysinen kuvaus: Numerolevytön, kammeton puhelin. Kaksiosainen tammijalusta; alaosa suorakulmainen, pallojalkainen, koneiston aukon peittää bakeliitti(?)levy. Soikea, päistään kapeampi yläosa kiinni alaosassa messinkitangoilla. Jalustan

alla musta peltilaatikko.

Yläosaan kiinnittyvä niklattu, koukeroinen kuulokkeen haarukka. Kuulokkeen varsi, puhetorvi bakeliittia. Puhetorven mikrofoniosa niklattu.

Kuulokkeessa vihreä, punottu tekstiilipintainen johto. Sähköjohto ruskea,

tekstiilipintainen.

QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

puhelin; Model BC 2050; pöytäpuhelin

Sparad:
Stäng

Påverka Finnas utveckling och svara på enkäten!

Bland alla som svarat på enkäten lottar vi ut 10 st. Museikort.

Svara

Nej tack