Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

astia; tarjotin; jalallinen koristevati

fyysinen kuvaus: Koristeastia muodostuu jalasta, maljaosasta sekä valetusta keskuskoristeesta, jonka taustalle on kiinnitetty kierretanko. Kierretanko yhdistää osat keskusreiän kautta ja polettimainen pultti jalan sisällä lukitsee osat yhteen.

Vadin ulkoreunalla kiertää munasauva ja keskuskoristeen ympärillä on eräänlaista kannelointia. Keskuskoristeeseen on kuvattu korkokuviona huivipäinen nainen, edessä on kukkia ja tausta on peitetty ornamenttipinnalla. Korkokuvaa ympäröi helmilistakehä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

astia; tarjotin; jalallinen koristevati

Tallennettuna: