Haku

vitriini; näytevitriini, mestarinäyte; SALIN 8

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

vitriini; näytevitriini, mestarinäyte; SALIN 8

fyysinen kuvaus: Puukehyksinen näytevitriini, jonka etusivu on lasia. Vitriinissä on yrityksen tuotenäytteitä. Roinin mestarinäytteet: lipputupsuja, seremonialippujen tupsuja, vasemmalla virallinen lipputupsu. Myös kauluri sekä omtaagi eli verhonpidike. Keskellä

lappu,

jossa teksti MESTARINÄYTTEET. Vasemmassa alakulmassa lappu, jossa logo sekä teksti MESTARITYÖTÄ.

Tallennettuna: